,

Brug din firmabil som en effektiv reklamesøjle

Maling af din bil

Hvem husker ikke reklamen til jul, som Tuborg viser hver år? Den viser en bil, der reklamerer for årets juleøl. Bilen kører forbi julemanden i sin rensdyrkane, som fluks vender om og kører efter bilen. Reklamen viser meget eksplicit og selvfølgelig med overdreven succes, hvad en reklame på din firmabil kan betyde for din virksomhed og omsætning. Tuborg har knækket koden, og du kan gøre kunsten efter.
Et andet godt eksempel er 3×34. 3×34 er i dag synonym med transport. Uanset om du reelt ringer til 3×34 eller til et andet transportfirma, vil mange sige; Hvad med at ringe til 3 x 34? Bedre reklame fås næppe. Selv i dag hvor et telefonnummer har 8 cifre.
Herunder kommer der et par forslag til, hvordan du kan bruge din bil som reklamesøjle – en billig og effektiv måde at reklamere på.

Typer af reklamer til firmabilen

Der findes mange måder, hvorpå du kan bruge din firmabil som en effektiv reklamesøjle. En af dem er at få lavet et klistermærke til firmabilen, som viser, hvad dit firma laver, og hvordan mulige kunder kan få fat i dig. Her kommer et par forslag til, hvordan du kan bruge din firmabil som en effektiv reklamesøjle:

  • Klistermærke til firmabilen: En af de nemmeste og billigste måder at bruge din firmabil som reklamesøjle er at få lavet et klistermærke og få sat det fast på din firmabil. Metoden er nem, billig og effektiv.
  • Lav din bil om til en levende reklamesøjle: Det mest kendte danske eksempel er virksomheden Innocent, som sælger smoothie. Deres biler er beklædt med kunstgræs, der skal vise, at deres produkter er så naturlige som muligt. Ingen der ser bilen er i tvivl om, at dette er en reklamebil, og den viser meget tydeligt, hvad den reklamerer for.
  • Mal din bil: Du kan også vælge en mellemvej og male din bil i en bestemt farve og derefter male dit firmalogo og telefonnummer på bilen. Dette kræver dog en smule mere teknisk snilde.

Brug din bil som en markedsføringsplatform

Et alternativ er at bruge din bil som reklamesøjle for andre virksomheder. Hvis du f.eks. som privatperson ikke har noget imod at få et klistermærke på din bil, kan du sælge pladsen til en virksomhed og derigennem agere reklamesøjle for den virksomhed. Dette kunne være en god og billig idé for en iværksætter eller en god ven, der lige er startet som selvstændig og har brug for en prisvenlig måde at reklamere for sin virksomhed på.

,

Jagten på den bedste og billigste murer starter på nettet

Billigste murer på internettet

Det er ikke nemt at finde den rette murer. Der er mange faktorer, der har relevans i forbindelse med udvælgelsen af den bedste murer. Er du på udkig efter en dygtig murer, der kan varetage en byggeopgave for dig, så bør du starte din eftersøgning på nettet.

Der findes mange murerfirmaer i Danmark. Derfor er der også mange potentielle aftagere til din opgave. Mange har en tendens til at vælge en vilkårlig udbyder, mens andre udelukkende vælger leverandør baseret på pris. Ingen af disse metoder er dog hensigtsmæssige, hvis du leder efter en dygtig murer.

Den bedste murer er ikke nødvendigvis den billigste

Det er først og fremmest vigtigt, at du ikke betragter den billigste murer som værende den bedste. Der er nemlig som udgangspunkt ikke en direkte sammenhæng mellem billigst og bedst. Typisk forholder det sig stikmodsat. Du bør derfor altid fokusere på kvalitet i stedet for pris, når du skal udvælge en murer til din byggeopgave.

Det betyder, at du skal fokusere på at finde en murer med stor erfaring, der har tidligere erfaring med netop den type opgave, du skal have løst. Det giver markant bedre forudsætninger for et fejlfrit resultat, der lever op til dine forventninger, hvis opgaven håndteres af en professionel murermester.

Sammenlign dine muligheder

Uanset hvor i landet du er bosat, så kan du vælge din kommende murer blandt et stort antal murerfirmaer. Der er ikke mangel på aktive murere, hvilket er en klar fordel. Du er nemlig garanteret at kunne finde en velegnet murer til din byggeopgave, hvad end den er kompleks eller simpel.

På baggrund af at du har et stort antal muligheder, er det vigtigt, at du sammenligner dine muligheder. Det giver dig markant bedre forudsætninger for et ideelt valg. Det er dog relativt simpelt at udvælge den bedst egnede murer, hvis blot du følger nedenstående fremgangsmåde.

1. Få et overblik

Det første du bør gøre er at skabe et godt overblik. Du finder sandsynligvis et stort antal murere nær din bopæl. For at sikre at du træffer en fornuftig beslutning, er du nødsaget til at vide, hvad du kan vælge mellem. Det kan du heldigvis relativt nemt opnå ved hjælp af internettets utallige muligheder.

2. Indhent forskellige tilbud

Ét af de vigtigste aspekter af jagten på en murer er, at du indhenter flere tilbud. Det er ikke nok, at du blot får ét tilbud på din opgave. Du bør indhente mellem tre og fem forskellige tilbud. Det giver dig et solidt sammenligningsgrundlag, så du kan vurdere det generelle prisniveau og sikre, at du får en god pris.

3. Sammenlign dine tilbud

Det tredje – og sidste – skridt er at lave en grundig sammenligning af de tilbud, du har modtaget. Du bør først og fremmest fokusere på prisen. Du bør ikke betale overpris for en opgave, der kunne være klaret billigere. Dog bør du heller ikke nedprioritere kvaliteten til fordel for en billigere pris. Derfor skal du også undersøge de enkelte udbyderes renommé, så du kan være sikker på, at din opgave udføres af en murer med den rette ekspertise og erfaring.

, ,

Derfor handler danske bilejere reservedele på nettet

Danske bilejere køber reservedele online

Som bilejer vil du jævnligt få brug for nye reservedele til din bil. Du skal i den anledning tage stilling til, om du vil lade din foretrukne mekaniker stå for indkøbsdelen, eller om du vil tage sagen i egen hånd. Du kan, hvis du vælger at gøre det selv, gøre klogt i at shoppe reservedele på nettet. Her kan du nemlig opnå en lang række fordele. Find svar på hvorfor det er gunstigt at shoppe bildele på nettet i dette blogindlæg.

Brugervenlige søgefunktioner

Det er let som en leg at finde de rigtige reservedele til ens bil, hvis man handler på nettet. Her har du nemlig mulighed for at finde alle tilgængelige dele til din bil blot ved at indtaste din nummerplade. Det tager under 2 sekunder at søge. Denne funktion vil ikke blot spare dig for tid, men også for unødig forvirring.

Du kan blive klogere på ovenstående søgemulighed ved at besøge refako – forhandler af kvalitetsdele til biler. Som kunde bestemmer du, om du vil hente varerne selv, eller om du vil have leveret dem med et fragtfirma. Fordelen ved at lave en selvhenter er, at du kan spare penge. Overvej derfor denne mulighed, hvis du har adgang til en bil.

Konkurrencedygtige priser

Den stigende interesse for at handle autodele på nettet hænger formentlig også sammen med, at man typisk finder de bedste priser og tilbud på reservedele til biler på nettet. Du kan ved at klikke på den ønskede vare finde info om alt fra lagerstatus og forventet leveringstid til mål og pris. Sammenlign evt. priserne hos de mange online forhandlere, hvis du gerne vil holde dine udgifter til autodele nede.

Det er i stort set alle tilfælde billigere at købe reservedele selv frem for at købe dem gennem en mekaniker e.l. Mekanikeren vil nemlig typisk opkræve et administrationsgebyr, som helt naturligt vil præge den samlede pris. Dog er der selvfølgelig ingen regler uden undtagelser. Du kan evt. indhente et tilbud på reservedele hos din lokale mekaniker, hvis du vil lave en sammenligning og vurdering af, hvad der rent faktisk er billigst.

Stort udvalg

På nettet vil du endvidere opleve et kæmpestort udvalg af reservedele til stort set alle bilmodeller på markedet. Du kan ikke bare købe reservedele til din bil, men også til din trailer, campingvogn, varevogn, lastbil m.v. Uanset om jagten er gået ind på nye klodser, skiver, bremser eller gearkasse, så finder du det online. Foretag da en søgning med det samme og oplev en verden af kompatible autodele.

Sikker handel

Du er som udgangspunkt sikret en problemfri handel, hvis du handler hos en certificeret (e-mærket) forhandler. Det velkendte e-mærket certifikat er i hvert fald et stort kvalitetsstempel. Derfor kan vi varmt anbefale at kigge efter dette, når du surfer på nettet.

Refako.dk er en af de online forhandlere, som har fået det meget eftertragtede certifikat. Du kan dermed være ganske tryg ved at handle her.

Skrevet i samarbejde med: https://www.refako.dk/

, ,

Lær virksomheden Hako Danmark lidt bedre at kende

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Når det kommer til antallet og udbuddet af forskellige virksomheder, så er Danmark et utrolig innovativt og bemærkelsesværdigt land. I forhold til Danmarks geografiske størrelse og befolkningstal, så har landet, sammenlignet med andre lande i verden, mange spændende virksomheder med en bred variation inden for både produktion og serviceydelser. Der etables jævnligt nye virksomheder, som skal til at finde sin position på markedet, mens andre virksomheder har adskillige år på bagen og hviler i deres organisationsidentitet. En af de virksomheder i Danmark, som efterhånden har mange år på bagen, det er virksomheden Hako Danmark, der har eksisteret siden 1954 da Henry Andersen startede som servicemontør for Hako. Du kan besøge Hako Danmarks hjemmeside ved at klikke på følgende link: Hako.dk.

Hvad sælger Hako Danmark?

Virksomheden Hako Danmark har gennemgået en stor udvikling siden grundlæggelsen i 1954. I dag producerer, sælger og leverer Hako Danmark alle mulige forskellige former for maskiner, som med fordel kan anvendes inden for forskellige erhverv, da maskinerne kan være med til at lette arbejdet for de ansatte. Et af de erhverv, hvor Hako Danmark er til stor gavn, er inden for rengøringsfaget. Virksomheden er nemlig både leverandører af gulvvaskemaskiner og rengøringsmaskiner. Disse maskiner er nærmest en nødvendighed, når der skal gøres rent på store arealer som for eksempel på offentlige skoler, discountbutikker og uddannelsesinstitutioner, hvor der bliver gjort rent dagligt. Hvis rengøringsstablen skulle vaske alt gulv med kost og spand, så ville det være en uendelig opgave. Derfor er Hako Danmark en vigtig virksomhed for disse slags institutioner.

Et andet område, hvor Hako Danmarks produkter bliver brugt flittigt, er hos kommuner og alle de kommunale medarbejdere. Hako Danmark leverer nemlig også traktorer og gadefejemaskiner. Hvis du ser en kommunal ansat der kører rundt og fejer fortovene i dit villakvarter eller omkring gågaden i din by, så er der stor sandsynlighed for, at denne person kører rundt i en maskine fra Hako Danmark. Hvis du gerne vil vide, om det er en maskine fra Hako Danmark, så hold øje med deres logo, der ser ud som følger: På logoet står der ”Hako” med rød skrift, hvorefter der står ”Danmark” med hvid skrift, hvor bogstaverne har en rød kant omkring sig. Til sidst står der ”A/S”. Dette står også med hvid skrift med en rød kant omkring.

Ansatte hos Hako Danmark

Alt i alt har Hako Danmark lidt mere end 25 ansatte. I og med at virksomhedens produkter bliver solgt over hele Danmark, så har virksomheden også flere distriktschefer, som har ansvaret for forskellige landsdele. En distriktschef har ansvaret for Fyn samt Midt- og Sydjylland, mens en anden har ansvaret for Sjælland og en tredje har ansvaret for Nord- og Midtjylland. Ligeledes er distriktschefernes ansvaret opdelt, så nogle står for de maskiner, som er beregnet til indendørs brug, mens andre primært arbejder med de maskiner, som er beregnet til at benytte sig af udendørs. Udover distriktschefer, så består Hako Danmark også af en masse glade og dygtige servicemontører og serviceteknikkere. Det er disse medarbejdere, som har den direkte kontakt med Hako Danmarks kunder. Hvis du køber maskiner gennem virksomheden, så kan du få hjælp af servicemontørerne til at komme i gang med at anvende maskinen. Ligeledes er det servicemontørerne og serviceteknikkerne, som hjælper dig, hvis maskinen af den ene eller den anden årsag skulle gå i stykker eller være ude af drift.

, ,

Få et bedre overblik over din håndværkerforretning

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du som forretningsdrivende har rigtig mange ting, du skal sørge for at holde styr på. Der findes dog typer af virksomheder, der er nemmere at administrere end andre, mens det ligeledes også skal gøres klart, at virksomheder med mange ansatte og mange opgaver i pipeline oftest er vanskeligere at skulle administrere.

Hvis du driver en form for håndværkerforretning, så er du med garanti også klar over, at det er vigtigt, at du sørger for at have et rigtig godt overblik over hele din forretning. Hvad du dog nok også er klar over er, at det ikke altid er det nemmeste at kunne bibeholde et overblik – særligt ikke hvis der er tale om en større forretning.

Derfor er et godt overblik essentielt for din forretning

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er op til flere årsager til hvorfor, det er særdeles vigtigt, at du sørger for at have et godt overblik over din forretning – og hvorfor det særligt er noget, der er essentielt for dig, der driver en form for håndværkerforretning. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at et godt overblik er vitalt for din forretnings fremgang.

Hvis ikke du har et godt overblik over din forretning, så kan der ende med at opstå fejltagelser og mangler, der i sidste ende kan mærkes på bundlinjen. Har du derimod et solidt overblik, så har du også bedre forudsætninger for at planlægge og strukturere på en sådan vis, at du er garanteret, at det vil give dig et bedre afkast end det er tilfældet med en uorganiseret forretning.

Hvordan får jeg et overblik over min forretning?

Langt de fleste virksomheder benytter sig i dag af en lang række forskellige typer af software i deres dagligdag. Der bliver blandt andet brugt software til regnskab og bogføring, fakturering, kvalitetssikring, planlægning og strukturering, ordrehåndtering og meget, meget andet. Det er med garanti også noget, du kan genkende fra din egen forretning, hvis du driver en form for håndværkerfirma til dagligt.

Har du et ønske om, at kunne få et bedre overblik over din forretning, så kræver det at du har styr på al den data og information, der er indtastet i dit software. Hele din forretning er bygget op omkring det software, du benytter dig af til dagligt, hvorfor det er essentielt, at det ikke er et punkt, du går på kompromis med.

Saml det hele i ét software

Det vil være en oplagt idé at samle alle dine aktiviteter i ét stykke software. Ved at gøre dette, så er du garanteret, at du ikke spilder din tid på at indtaste samme data i flere forskellige programmer, men du er samtidig også sikret, at du dermed kan opnå synergier mellem de forskellige indtastninger.

Ved at bruge et stykke software som f.eks. E-Komplet, så har du blandt andet rig mulighed for at gøre brug af dine ansattes indberettede timer til at fakturere dine forskellige kunder – og samtidig kan du også opnå rigtig mange andre synergier med et samlet setup.