, , ,

Erhverv og investeringer i dating

Nu om dage kan man møde hinanden på utallige måder. Det er godt, hvordan mennesker bruger teknologien til at finde dem, der passer til dem. Det gælder både mennesker og erhvervslivet. Dog er der mange medier, og mange forskellige muligheder. Det kan være nogle af dem er bedre end andre. Det kan være, at man kan lide forskellige ting – men her er der klart et par steder, man ikke kan komme udenom.

Dating.dk er Danmarks største datingside

I 2019 er Dating.dk med det sigende domænenavn blevet målt til at være Danmarks største datingside, på tværs af hele landet. Dating.dk er for alle typer og aldre, og fungerer virkeligt godt – både som erhverv og virksomhed og for dem, der benytter sig af tjenesten. Siden har været der i lang tid, og gør altså noget rigtigt. Hvis man tvivler på det økonomiske, kan man se, at Dating.dk har massere af brugere. Som bruger skriver man sig op ved et abonnement, hvor man binder sig i 90 eller 180 dage. Man kan ydermere også få 30 dages abonnement og 15 dages abonnement (med SMS-betaling). Disse ting indikerer, at der er styr på det. Det er ikke bare for sjov, som så mange andre af disse apps. Det kan selvfølgelig godt være for sjov og hygge for den enkelte, men siden og platformen, Dating.dk, er den uomgængelige spiller. Der er muligheder for at finde folk i nærheden af dig, for at matche og for at tage til diverse events. Det er en økonomisk succeshistorie og det er en side, der er fyldt med tilfredse kunder. Man kan altså sagtens prøve at oprette en profil og finde den helt rigtige for sig. Dating.dk er muligheden for dét.

For investorerne

Der er selvfølgelig også noget bagvedliggende ved virksomheden, hvem der styrer og finansierer hvad og så videre. Det er her, at Freeway kommer ind i billedet. Freeway er en investorvirksomhed med stor succes, som formår at træffe de rigtige beslutninger med de enkelte virksomheder og formår at se, hvordan markedet hænger sammen. For os andre kan det være meget svært og komplekst, men Freeway har altså lavet flere successatsninger som for eksempel denne med Dating.dk – og det bliver man nødt til at tage hatten af for. Når forretningsmænd kan finde ud af, hvad de laver, og de gang på gang leverer gode resultater, må man naturligvis kigge på dem med respekt. Drømmer du derfor om at starte egen forretning, så kan du overveje at søge inspiration hos nogle af de succesfulde folk med dansk blod. Der er folk nok at hente inspiration fra.
Online dating er en benhård branche – dette kan Freeway og folkene bag helt sikkert nikke genkendende til. Uanset hvor stor konkurrencen er i en given branche, så er det muligt at erobre markedsandele, hvis man tør at skille sig ud og forstår at udnytte konkurrenternes svagheder. Gør man nøjagtigt ligesom alle andre, så er det meget sandsynligt, at man forsvinder i mængden. Dette er selvfølgelig ikke holdbart, hvis ambitionen netop er at bygge noget stort op.

, , ,

Miniguide til at finde det rette webbureau

At finde det rette webbureau er ofte lettere sagt end gjort. Alene i vores lille land er der flere tusinde firmaer, som beskæftiger sig med programmering, udvikling og markedsføring af den ene eller anden art. Mange af firmaerne består af enkeltmandsvirksomheder, men der findes også firmaer med 20, 200 og 500 medarbejdere. Det sikre valg burde måske være at gå til et stort bureau, men det er langt fra altid den ideelle løsning. Dette skal vi nok komme yderligere ind på i denne miniguide.

Vælg dansk

I princippet skal du ikke vælge et dansk webbureau. Ønsker du at spare penge, kan du sagtens sende dine opgaver til Indien, Kina eller et helt tredje sted, hvor du kan få løst dine opgaver til næsten ingen penge. Selvom muligheden for at spare penge helt sikkert trækker i dig, så anbefaler vi dig at slå koldt vand i blodet, inden du hopper lige i fælden. Der er nemlig stor risiko forbundet med at vælge et udenlandsk bureau – i hvert fald hvis man ikke tager sig nogle forholdsregler.

Der er mange gode grunde til at vælge et dansk webbureau. Nogle af grundene har vi listet op nedenfor:

  • Du støtter dansk iværksætteri og dansk erhverv (god karma)
  • Du undgår sprogbarriere
  • Du er som udgangspunkt sikret høj kvalitet
  • Du skal ikke bekymre dig om tidszoner
  • Du er beskyttet af dansk lovgivning (kan være en fordel i mange sager)

Morning Train Technologies ApS – dansk WordPress webbureau – hører til blandt de mange danske webbureauer med flere års erfaring. Dette firma beskæftiger sig ikke kun med WordPress, men også en række andre platforme. Firmaet er 100 % dansk og har base i både Odense, Aarhus og København. Her er der altså rig mulighed for at støtte et dansk firma.

Kig på referencer og udtalelser

Du løber en kæmpe risiko ved at vælge et firma, som hverken kan fremvise referencer eller udtalelser. Uden referencer og udtalelser har du nemlig svært ved at vurdere, hvad de kan, inden du hyrer dem. Ethvert firma med mange års erfaring vil med stolthed kunne vise en række cases frem, hvorfor du bør løbe langt væk, hvis et webbureau nægter at præsentere dig for deres referencer.

Har firmaet ingen udtalelser på deres hjemmeside, så kan du smutte forbi trustpilot.dk, hvor der sandsynligvis ligger en håndfuld anmeldelser. Disse kan du med god grund læse eller som minimum skimme, så du har en idé om, hvilket ry firmaet har i branchen.

,

GPS plantning vinder frem: Derfor er det så populært

GPS platning blivere mere og mere populært

Især inden for landbrugsfaget har internettet og teknologien vundet stor indpas – og udviklingen fortsætter i hastig fart. Det kan nemlig gøre rigtig mange processer betydeligt lettere, billigere og mere effektive. Det er GPS plantning et oplagt eksempel på. GPS plantning dækker ganske kort over en speciel måde at plante planter på. Så er det i bund og grund mindre vigtigt, om det er løvtræer i en plantage, juletræer eller planter i et landbrugsøjemed. Alt dette bliver, som det også fremgår af navnet, gjort ved hjælp af GPS.

Fordelene ved GPS plantning

Plantning vha. GPS giver en hel række af fordele, som kan være afgørende for landmanden eller producenten af juletræer. Først og fremmest muliggør det, at man får placeret planterne 100 % nøjagtigt med en meget lille fejlmargen. Dette er særligt fordelagtigt for juletræsproducenter eller plantageejere, der på den måde kan få flest mulige træer på et givent areal. Derudover sikrer man også, at for eksempel juletræerne har lige præcis den plads, de har brug for. På den måde kan man mindske mængden af juletræer, der kasseres eller sælges billigere, fordi de er deforme eller på anden vis har mistet værdi.

De meget lige rækker, som plantningen også medfører, betyder desuden, at det er betragteligt nemmere at holde planterne rene, fordi man kan køre med maskiner eller andet imellem rækkerne. Det spås desuden, at man i fremtiden vil kunne bruge den meget præcise placering af planterne til at gøde og sprøjte efter, så man på den måde kan mindske brugen af de dyre sprøjtemidler.

Sådan foregår GPS plantning

GPS plantning er, i sagens natur, en ret kompleks proces. Skal den forklares i meget korte træk, kan det dog siges, at den bliver udført ligesom når man planter normalt. Forskellen er bare den GPS, som plantemaskinen er tilkoblet. Denne har nemlig en reference et sted på arealet og kan derudfra fortælle maskinen nøjagtigt, hvor der skal plantes med en ganske lille fejlmargen. Dette forudsætter dog selvfølgelig, at arealet er fast og fladt.

Hvis du som virksomhedsejer kunne have interesse i GPS plantning, så er der heldigvis allerede en del danske firmaer, som er godt i gang med at udbyde denne service. I den sammenhæng bør du dog være opmærksom på, at GPS plantning ofte bliver en smule dyrere, end hvis man plantede normalt. I det lange løb vil det dog tit og ofte ende med at blive billigere, da det er nemmere at vedligeholde, og planterne kan sælges for mere.

,

Værd at vide om data recovery

Værd at vide om data recovery

Ejer du en computer, hvori der sidder en harddisk, så vil du kunne drage fordel af at vide, hvad data recovery er, og hvordan metoden kan komme dig til gode, når uheldet er ude. Data recovery er ikke et nyt fænomen, men vi er af den opfattelse, af danskerne mangler viden på området, hvorfor vi har sat os for at udarbejde en kort guide om emnet. Denne guide er vi så småt ved at tage hul på.

Hvad er data recovery?

Data recovery er en meget udbredt metode til at gendanne tabt data fra en computers harddisk. Denne metode har eksisteret i adskillige år, men har først inden for det seneste årti fundet vej til danskernes bevidsthed. Det er dog fortsat ikke alle, som er klar over, at data recovery kan være deres redning, når de får slettet vigtige filer grundet en systemfejl, mekanisk fejl m.v.

Er din harddisk beskadiget, eller udviser den på andre områder tegn på defekt, så bør du søge hjælp til at genskabe de ødelagte filer. Det er svært, men ikke umuligt at genskabe tabt data, hvis man besidder den rette know-how og erfaring på området. Inden du opgiver at få genskabt dine værdifulde filer, bør du derfor alliere dig med en fagmand.

Hvilke data kan genskabes?

Som udgangspunkt kan alle data, uanset type, reddes. Der er dog ingen regler uden undtagelser, hvorfor man ikke kan tage det som en selvfølge, at man kan genskabe de mistede data, hvad enten det drejer sig om billeder, videoer, dokumenter eller noget helt fjerde. Det er muligt at løse de fleste fejl og problemer, så hvorfor ikke aflevere din enhed hos en reparatør og håbe på det bedste? Du har ikke så meget at miste.

Hvem gør sig i data recovery?

Selvom vi danskere generelt er blevet bedre til at passe på vores data, så sker der desværre af og til det, at værdifuld data forsvinder. Det er selvsagt meget frustrerende. Situationen bliver dog bestemt ikke mindre kaotisk, hvis man ikke har gjort sig den ulejlighed at tage en backup. Det er nemt at være bagklog, men det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at tage backups af vigtige filer.

GladTeknik er en af de virksomheder, som gør sig i data recovery. Det er vel at bemærke noget, som de har gjort i mange år, hvilket har gjort dem til eksperter på området. Denne virksomhed og deres dygtige medarbejdere kan lave datagendannelse på stort set alle harddiske. Tøv derfor ikke med at kontakte dem.

, ,

Opskriften på den perfekte præsentation

Hvad definerer den perfekte præsentation? Hvordan bliver man bedre til at tale foran mange mennesker? Hvordan gør jeg min præsentation mere levende? Alle disse spørgsmål vil du få besvaret i dette blogindlæg. Drømmer du om at blive bedre til at præsentere cases, budgetter eller noget helt tredje, så har du besøgt den rigtige side.

Den gode præsentation

En præsentation bliver som regel kun vellykket, hvis taleren, i dette tilfælde dig, har et budskab, kender modtagerne og desuden har forberedt sig godt.

Inden du går i gang med at planlægge, hvad du skal sige, bør du sætte dig grundigt ind i, hvem modtagerne er. Det er ikke nok at definere modtagernes alder og køn. Der skal også være styr på interesser, arbejdsområder og meget mere. Jo mere du ved om dine tilhørere, desto bedre forudsætninger har du for at brænde igennem med din præsentation. Derfor bør du bruge tid på research.

Dernæst er det vigtigt at forstå, at dét at præsentere ikke er det samme som at være oplæser. Med andre ord skal du så vidt muligt frigøre dig fra dine talekort e.l. Det er i den forbindelse vigtigt, at du har forberedt dig godt, så du ikke glemmer, hvad du skal sige midt under præsentationen. Det kan hurtigt blive en kaotisk og pinlig affære.

Som taler er det alfa og omega, at du så vidt muligt appellerer til både fornuft og følelse. Det gør nemlig din præsentation betydeligt mere levende, hvilket fanger og fastholder lytternes opmærksomhed. Endvidere er det en god idé at bruge både eksempler og historier i forbindelse med en præsentation.

PowerPoint er et sikkert valg

PowerPoint hører til blandt de mest udbredte værktøjer til at lave præsentationer. Dét er selvfølgelig ikke helt tilfældigt. Værktøjet gør det muligt at lave præsentationer, som gennem filmisk bevægelse, avanceret animation og et flot design, giver tilhørerne en gennemført god oplevelse.

PowerPoint er et populært og anmelderrost værktøj, jovist, men hvordan kommer man i gang? Anbefalingen går herfra på at deltage i et eller flere kurser. Kurser i PowerPoint koster ikke det store, men man bør bestemt ikke undervurdere, hvad et sådant kursus kan give en af viden og inspiration. Vi er overbeviste om, at der også findes et kursus, som passer til dine ambitioner, niveau og behov. Du kan blive klogere på de mange lokale kurser ved at søge på powerpoint kursus københavn – udskift evt. bynavnet.

De fleste kurser er tilegnet professionelle, men der er ingen krav om, at du skal mestre disciplinen på højeste plan. Du deltager trods alt i et kursus for at blive klogere og for at blive inspireret til at blive en bedre taler.

, ,

Værd at vide om den danske vindmøllebranche

Den danske vindmøllebrance

Vindmøllebranchen er på mange måder en lukrativ branche, som flere og flere erhvervsfolk ser muligheder i. I 2017 blev der omsat for intet mindre end 112,5 milliarder kroner i vindmøllebranchen. Dét faktum bør overbevise dig om, at der er tale om en kæmpe branche.

I en tid hvor der tales om grøn energi som aldrig før, mener vi, at det er på sin plads med et blogindlæg om vindmøllebranchen. Interesser du dig for vindmøller og grøn energi? Så vil indholdet på denne side med sikkerhed fange din interesse. Du kan nemlig tilegne dig en masse viden om netop vindmøller.

Benhård konkurrence

Med en årlig omsætning på mere end 100 milliarder kroner, er der ikke noget at sige til, at der opleves intens konkurrence på markedet. Konkurrencen har i årevis været hård, men det er ingen hemmelighed, at den er blevet intensiveret de seneste år. Det er sket i takt med, at mange af branchens virksomheder har konsolideret sig i nye samarbejder.

Danske vindmølleproducenter skal ikke kun konkurrere mod andre danske leverandører. De skal også forholde sig til de mange udenlandske konkurrenter. Det forholder sig ikke desto mindre sådan, at eksporten er stigende. Ergo har de danske virksomheder ikke svært ved at følge med de mange udenlandske spillere.

Flere og flere investerer i vindmøller

Hvad skal man investere i, i 2019?

Et godt bud kunne være vindmøller. Det er trods alt et marked i rivende vækst, hvorfor der er gode muligheder for at lave en god investering. At investere i vindmøller er på mange måder et godt alternativ til en traditionel pensionsopsparing.

Økonomi og investeringer handler normalt kun om kroner og ører. Det er dog ikke tilfældet her. Når du investerer i vindmøller, har du nemlig ikke kun mulighed for at lave et flot afkast. Du kan også glæde dig over, at du investerer i miljøet. Dermed kan du investere med god samvittighed.

I dag sker der jævnligt det, at spekulanter sætter deres lid til vindmølleindustrien i stedet for at handle med aktier eller obligationer. Dét kan du også overveje at gøre, hvis fordele som høj sikkerhed, gode muligheder for et højt afkast og lav lånerente tiltaler dig. Kunne du mon også finde på at investere i grøn energi?

Tal med fordel med en investeringsekspert, inden du tager en beslutning. Vedkommende vil kunne gøre dig klogere på både fordele, ulemper, risici, tidshorisont m.v.

Danskudviklet teknologi er en stor nyhed – Lightning strike protection

Vi slutter denne artikel af med en interessant nyhed omhandlende en danskudviklet teknologi; lightning strike protection.

PolyTech står bag en revolutionerende form for forkantsbeskyttelse, som kan forhindre, at vindmøller bliver udsat for erosion af vingeforkanterne. Mads Kirkegaard, administrerende direktør i PolyTech, har tidligere udtalt sig om teknologien. Han har bl.a. meldt ud, at produktet kan monteres på eksisterende møller under alle vejrforhold. Selve monteringen kan være en anelse kompliceret, hvorfor firmaet bag teknologien tilbyder at uddanne deres kunder i at montere løsningen.

Kilde: www.poly-tech.dk – lightning strike protection systemer

En ting er helt sikker; lightning protection systemer er kommet for at blive. Behovet for disse systemer vil nemlig blive ved med at være der, så længe der opleves hårde klimaforhold rundt omkring i verden. Bliv klogere på løsningen på anviste hjemmeside. PolyTech leverer i øvrigt også systemer til luftfartsbranchen samt gas- og olieindustrien. Det er alt sammen noget, som de har stor succes med.

, ,

Fem markedsføringstips du ikke kan leve foruden

Fem af de bedste marketing tips du kan få

Du er som selvstændig erhvervsdrivende – uanset branche og størrelse – nødt til at gøre dig nogle tanker om markedsføring. Uden en sammenhængende markedsføringsplan får du nemlig mere end svært ved at nå dine mål. Mangler du inspiration til din markedsføring? I så fald kan du nyde godt af vores uundværlige markedsføringstips.

Lær din målgruppe at kende

Alle virksomheder har en eller flere målgrupper – nogen flere og større end andre.

De fleste virksomheder har en god idé om, hvem deres målgruppe er, men det er desværre ikke nok at vide, om ens målgruppe består af mænd eller kvinder. Det er nemlig svært at målrette ens markedsføring, hvis man kun er bekendt med kønnet på målgruppen.

Jo mere du ved om dine potentielle kunder, desto bedre mulighed har du for at målrette din annoncering. Hvor gamle er de? Hvor bor de? Hvad interesserer de sig for? Hvordan ser deres økonomi ud? Og sådan kan man blive ved… Lav med fordel en grundig målgruppeanalyse.

Vær ikke bange for at outsource hele eller dele af markedsføringen

Det er svært at skabe vækst uden at bruge tid og penge på markedsføring. Der er dog ingen, som siger, at du absolut skal tage dig af det hele. Er du mere kompetent inden for salg og kundeservice, så kan du outsource hele eller dele af din markedsføring til et bureau. Du kan i den anledning overveje at hyre et reklamebureau. Det typiske reklamebureau kan hjælpe med alt fra strategi og branding til content marketing og sociale medier.

Husk den røde tråd

Der er som udgangspunkt intet i vejen for at arbejde med både søgemaskineoptimering, sociale medier og nyhedsbrev, så længe man sørger for at bevare en rød tråd. Du skal i den forbindelse spørge dig selv om, hvad du ønsker at fremhæve ved din virksomhed. Skal det være god service, lave priser, høj kvalitet eller noget helt fjerde? For at skabe en rød tråd skal du tænke nøje over din brug af tekst, billeder, video og andet grafisk materiale. Dette kan dit reklamebureau helt sikkert hjælpe dig med.

Pas på dine penge

Man skal bruge penge for at tjene penge.

Ja, den er god nok. At du skal bruge penge er dog ikke ensbetydende med, at du ikke skal passe på dine penge. Man kan hurtigt komme til at brænde en formue af på markedsføring uden de store resultater, hvis man ikke evner at vælge de rette markedsføringskanaler. Derfor opfordrer vi dig til at stille skarpt på, hvad du får ud af dine markedsføringskroner. Skal du evt. give din markedsføringsplan en overhaling?

Vær kreativ og nytænkende

Du kommer aldrig nogensinde til at overhale dine konkurrenter, hvis du gør nøjagtigt det samme som dem. Det gælder både hvad angår dit udvalg, din kvalitet og din markedsføring. Generelt er det en god idé at være kreativ og nytænkende – især når man arbejder med markedsføring. Det handler jo om at få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden. Hvorfor skal folk vælge netop din virksomhed? Det skal du gerne have et godt svar på – og kunne formidle det gennem din markedsføring.

Kilde: Markant Reklamebureau A/S – reklamebureau Kolding

,

Sådan kan du få tiden til at gå på vej til dit møde

Sådan finder ud underholdning på vej til dit møde

Hvis du skal til et møde, men ikke kører i bil, så kan du lige så godt få tiden til at gå, mens du sidder i en bus, et tog eller lignende. Hvis du skal køre en lang tur med en bus eller et tog, så kan det nemt blive kedeligt. Du kan også lige godt udnytte den tid, du har under transport, så du ikke blot sidder og stirrer ud i luften.
Hvis du ikke ved hvordan du skal få tiden til at gå på vej til dit møde, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en række gode forslag til netop dette. Derfor vil der også være ét eller flere af de forslag, du finder herunder, som vil falde i din smag. Derfor er det også en god idé at læse med herunder.

1. Du kan svare på dine mails

Langt de fleste kender til at have en indbakke, der er fyldt med mails, der skal besvares. Er det også noget, du kender til, så kan du bruge din tid i bus eller tog på at få svaret på nogle af dine mails. Det kan du enten gøre via en bærbar PC eller din mobil. Du vil have det rigtig godt med dig selv, hvis du får svaret nogle mails.

2. Du kan lave andet arbejde

Har du ikke nogen mails, der skal besvares, så har du med garanti noget andet arbejde, du kan give dig i kast med. Hvis du er på vej til møde, så er det sandsynligvis også midt på din arbejdsdag. Derfor skal du sørge for at være så effektiv som muligt. Det kan du blandt andet ved at gøre under transport på vej til dine møder.

3. Du kan lytte til en lydbog

Hvis du ikke har lyst til at arbejde, men gerne blot vil have en lille pause, så kan du vælge at lytte til en god lydbog. Det kræver blot at du har din mobil og et headset med. Dine lydbøger kan du med fordel finde på en app som Mofibo. Her kan du streame mange tusinde lydbøger, hvorfor det altså er rigtig nemt for dig.

4. Du kan læse lidt nyheder

Det er altid en god idé at læse nyheder. Det er ikke blot med til at sikre, at du kan få din tid til at gå, hvis du er på vej til et møde. Det er også med til at sikre, at du er opdateret på hvad der sker rundt i verden. Det er meget normalt, at der er lidt neutral snak inden et møde, og så er det godt at kende til de seneste nyheder.

5. Du kan vælge at spille et spil

Hvis du gerne vil spille, så har du også rig mulighed for dette. Du kan spille alt fra Angry Birds til spillemaskine hos Mr Green. Det sidste er dog ikke noget, der direkte kan anbefales, da du kan ende med at tabe penge. Det er derfor meget vigtigt, at det er noget, der sker med stor varsomhed.

, ,

Digitale advokatkontorer vinder frem

Digitalisering af advokatbranchen

I dag kan man stort set alt online.

Du kan kommunikere med venner og bekendte, betale regninger, blogge om din hverdag, spille spil og se film. Der er sågar mulighed for at få hjælp til at løse juridiske udfordringer. Det er her, at de moderne advokatkontorer kommer ind i billedet. Den øgede digitalisering har fået mange flere virksomheder, herunder advokatfirmaer, med på den digitale bølge.

Derfor er den digitale advokat eftertragtet

Du kan, uanset om du er på udkig efter en boligadvokat, familieadvokat, skatteadvokat eller en helt fjerde advokattype, få hjælp på nettet. Den mulighed kan du med god grund benytte dig af. Der er nemlig rigtig mange fordele forbundet med dette. Lad os kort præsentere dig for de mest fremtrædende fordele herunder:

  • Unik tilgængelighed
  • Billigere salær
  • Høj datasikkerhed
  • Landsdækkende

NEMADVOKAT er et af de advokatfirmaer, som har satset stort på digital rådgivning. Det har foreløbigt været en stor succes, hvorfor flere konkurrerende firmaer helt naturligt har valgt at følge trop. NEMADVOKAT yder i dag kompetent rådgivning til private såvel som virksomheder. Som privatperson kan du for eksempel få køberrådgivning, hvis du drømmer om at købe bolig. Det landsdækkende advokatfirma med hovedbase i Glostrup er specialister i køb af bolig.

Fremtiden for digitale advokatfirmaer ser lys ud

Som enhver anden person med en hektisk hverdag ønsker du naturligvis at frigøre så meget tid til afslapning og hygge som muligt.

Er ovenstående korrekt antaget? I så fald bør du benytte dig af internettets mange muligheder. Skal du købe bolig, så hiv fat i en digital boligadvokat, som kan hjælpe dig med at sikre en tryg bolighandel. Man kan i princippet godt købe ejendom uden at have en advokat med på sidelinjen, hvis man altså er villig til at løbe en stor unødig risiko. Det kan som udgangspunkt ikke anbefales at fravælge advokathjælp i denne sammenhæng.

Generelt ser fremtiden for digitale virksomheder, herunder advokatfirmaer, meget lys ud. Det forholder sig nemlig således, at vi mennesker bliver mere og mere digitale. Der er trods alt ikke mange nulevende danskere, som ikke enten ejer en smartphone, tablet eller laptop. De digitale enheder får større og større magt – om man vil det eller ej. Fortsætter udviklingen i samme retning, så må man forvente, at de digitale firmaer bliver ved med at høste succes. Intet peger på, at den digitale udvikling vil gå i stå lige foreløbigt.

Du kan takket være de nye digitale muligheder få hjælp fra advokatfirmaer fra hele landet. Så længe det foregår digitalt, har det nemlig intet at sige, om advokaten befinder sig i Skagen, København, Odense eller Viborg. Der er typisk mulighed for at få rådgivning via både chat, telefon og e-mail. Hjælpen er altså aldrig mere end én besked eller ét opkald væk. Det er da betryggende.

Advokatbranchen er i hastig udvikling

Der sker rigtig meget inden for advokatbranchen i disse år. Foruden en øget digitalisering kan man glæde sig over den generelt øgede gennemsigtighed og de faldende priser. Der opleves intens konkurrence i branchen, hvilket helt naturligt får priserne til at falde. Det betyder, at du kan hyre en advokat uden at skulle betale et tårnhøjt salær.

, ,

Fem nemme måder at forbedre virksomheden

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

I mange virksomheder kan ting godt komme til at stå lidt stille. Kommer det til at ske, kan det være fordi, man er blevet en smule mindre ambitiøs, og det kan måske betyde, at virksomheden går i stå eller ligefrem går tilbage. Derfor bør man altid bestræbe sig på at forbedre sig hver eneste dag.

Det er selvfølgelig en proces, som er nemmere sagt end gjort, og det kræver snilde og klogskab – og en masse hårdt arbejde – hvis man skal forbedre sig hele tiden. Men der er en række områder, hvorpå man kan holde sig selv i gang. Og det kigger vi nærmere på nedenfor.

Vær opmærksom på faresignaler

Det er måske lidt nemt at sige, men det er faktisk vældig vigtigt, at man altid tænker over, om der er faresignaler i virksomheden. Når det kommer til udvikling, kan det eksempelvis handle om, at medarbejderne virker ugidelige eller ligeglade, eller at folk ikke virker som om, de tror på projektet. Er denne del ved at skride, er det vigtigt at få italesat problemer og forhåbentlig få dem løst hurtigst muligt. Det handler om, at man aldrig kommer så langt ud, at tingene ikke kan rettes op igen.
Faresignaler kan også handle om, at indtjeningen bliver mindre, og man derfor ikke tjener nær så meget på sine produkter. Her bør man selvfølgelig undersøge lidt nærmere, hvor udviklingen måske er sådan.

Styr på tiden

I en virksomhed er det vigtigt at vide, hvad medarbejderne laver, og hvor effektive de er. Det behøver ikke handle om, at man holder strengt øje med dem, så de ingen frihed har, men det kan godt handle om, at de ved, at man holder øje med, hvad de laver. Derfor kan tidsregistrering i en virksomhed faktisk sagtens vise sig at være en ret fornuftig idé.
Dette kan fås gennem virksomheder, som har specialiseret sig i den slags, og i mange tilfælde er det et rigtig nemt system at monitorere, som samtidig er smart for begge parter. Find tidsregistrering her og vær sikker på et nemt og sikkert system, som virker.

De rigtige støtter

Som virksomhed skal man være medlem af diverse foreninger og organisationer, så man har nogle organisationer bag sig, som kan hjælpe i pressede situationer. Man bør også kende til relevante interesseorganisationer, som kan tale ens sag, hvis der er tvivlsspørgsmål, eller det handler om PR. Det gælder eksempelvis, hvis man har en fødevarevirksomhed, hvor eksempelvis certificeringsorganisationer kan stå bag, hvis der er problemer.
Hos SMV fødevarer går man op i at støtte interesserne for disse virksomheder, og de gør generelt et stort stykke arbejde i den forbindelse. Besøg siden her og få et indblik i deres arbejde.

Få tilfældigheder

Det handler ofte om at skabe så få tilfældigheder som muligt, hvis man vil have fremgang. Man skal ikke bare lade skæbnen være op til held, for hvis man dygtiggør sig, kommer held eller uheld måske slet ikke ind i billedet. Hav derfor den indstilling, at du selv kan gøre noget ved tingene.
Innovation
I den forbindelse bør man øve sig i at tænke innovativt. Kan man tænke ud af boksen, når tingene bliver svære, har man også bedre chancer for at kunne håndtere pressede situationer undervejs.