, ,

Køb miljøvenligt børnetøj fra MarMar Copenhagen

Miljøvenligt børnetøj fra danske MarMar

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Du er med garanti ikke selv i tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige børnetøjsmærker på det danske marked – mange af dem er af udenlandsk oprindelse, men der er naturligvis også mange, der stammer fra dansk designere og danske normer. I løbet af de seneste par år er der et væld af danske børnetøjsmærker, der har taget markedet med storm og ét af dem er danske MarMar Copenhagen, der – som navnet også antyder – stammer fra København. Det er ét af de mange danske brands, som de danske forældre er blevet umådeligt glade for i løbet af de seneste par år.

Der er selvfølgelig op til flere gode grunde til, at et brand som MarMar Copenhagen (i dagligt tale kaldes det blot for MarMar) er blevet umådeligt populært blandt såvel danske forældre som danske børn. Det er selvfølgelig noget, der i høj grad handler om, at MarMar er blevet kendt for at designe og fremstille klassisk og cool børnetøj, der har et moderne twist. Deres kollektioner byder på beklædning til både piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er enkelt og stilrent i et bevidst nedtonet look, der betyder, at beklædningen fra MarMar kan bruges både til hverdag og til mere formelle og festlige begivenheder. Klik her for at se produkterne.

MarMar byder på miljøvenligt børnetøj

Det er dog ikke kun fordi MarMar Copenhagen byder på unikke designs, der er blevet skabt på baggrund af helt særlige kontraster, hvilket blandt andet tæller både land og by, gammelt og nyt såvel som luksus og praktisk. Det er modsætninger, der mødes og det er lige netop sådanne modsætninger, der er med til at gøre tøjet meget unikt, men samtidig er det også ensbetydende med, at det er tøj, der giver friheden til at bruge det til lige netop dét, man ønsker at bruge det til – det handler også om en helt anden særlig faktor.

MarMar Copenhagen er desuden også kendt for at tænke meget på miljøet i produktionen af tøjet. Det betyder også, at tøjet så vidt muligt er blevet lavet i såkaldte Øko-Tex-certificerede tekstiler, der ikke blot er miljøvenlige, men samtidig er de også med til at fremme komforten i tøjet. Det skal selvfølgelig også nævnes, at tøjet fremstillet så tæt på Europa som muligt, hvilket er med til at minimere transporten fra produktionsfaciliteterne til både lager og kunder. Der er gjort meget for at sikre, at tøjet er blevet både fremstillet og transporteret på miljøvenlig vis for at skåne miljøet.

Tøj til børn i alderen 0 til 14 år

Der skal ikke være nogen tvivl om, at MarMar fremstiller rigtig meget spændende børnetøj, der kan fås til børn i alderen 0 til 14 år. Ydermere, så skal det også nævnes, at MarMar Copenhagen både designer og fremstiller tøj til begge køn, hvilket naturligvis betyder, at alle børn i alderen 0 til 14 år kan finde beklædning fra MarMar, der både appellerer til dem og deres forældre – for MarMar laver tøj, der skaber glæde hos både barnet, der er iført tøjet og dets forældre.

,

Hvad bliver moden i 2017 for kvinder?

Mode til kvinder i 2017

Moden for kvinder er altid under forandring, så derfor handler det også om at holde et vågent øje, hvis du gerne vil være up-to-date (eller måske endda på forkant) med hensyn til kvindemoden. Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du sagtens kan følge med kvindemoden, selvom du også skal passe din skole eller arbejde, have tid til dine fritidsinteresser og pleje dit sociale liv. Hvis du gerne vil være på forkant med moden for 2017, så kræver det blot, at du læser med i denne artikel, hvor de trends, der kommer til at dominere kvindemoden i 2017 bliver præsenteret.

Knald på farverne

Én af de ting, der for alvor kommer til at definere den kvindelige mode i løbet af 2017 er, at der kommer mere knald på farverne. Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at der i løbet af 2016 har været et særligt fokus på, at et design skal være præget af enten meget neutrale farver eller derimod blot være krydret med enkelte pastelfarver. Det forholder sig dog helt anderledes i 2017, hvor der for alvor kommer til at blive knald på farverne, hvilket blandt andet er noget, der tydeligt har kunnet ses på de mange kollektioner, der allerede er blevet præsenteret på catwalken.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du skal være omstillingsparat, hvis du har en garderobe, der er spækket med sort, gråt og hvidt tøj, som dominerede kvindemoden i løbet af 2016. Heldigvis er der allerede blevet præsenteret et væld af lækre styles fra nogle af de største brands verden over, hvorfor du med garanti også kan finde en række spændende beklædningsgenstande, der kan pryde dit garderobeskab. Uanset om du har intentioner om at deltage i festen eller ej, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at der for alvor kommer til at være knald på farverne – og specielt i sommerperioden.

Et strejf af gul

Én af de farver, der bestemt har været godt gemt væk i løbet af det seneste par år er den gule farve. På trods af, at det er en spændende farve, der kan bruges til at skabe diversitet i stort set ethvert outfit, så er det faktisk en farve, som rigtig mange piger og kvinder har valgt at lade gå i glemmebogen. Det er dog noget, der kommer til at blive lavet om på i løbet af 2017, hvor gul er tilbage på catwalken og det er selvfølgelig også ensbetydende med, at gul er én af de farver, du kommer til at opleve rigtig meget blandt de mange spændende kollektioner – og dermed også i gadebilledet.

Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at gul kan findes i rigtig mange variationer og i rigtig mange forskellige toner, hvilket bestemt også er blevet bevist på catwalken, hvor farveskalaen indtil videre har varieret lige fra den pastelagtige gule til den mere karryfarvede gule. Derfor vil du med garanti også kunne finde frem til én eller flere styles, der er lige noget for dig, uanset om du foretrækker en neutral og pastelagtig gul, der ikke er nær så fremtrædende som det f.eks. vil være tilfældet, hvis du i stedet vælger en kraftigere gul som kunne være en karryagtig kontrast.

Husk på, at din egen stil altid er den vigtigste

Hver eneste år skabes der ny kvindemode, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det til hver en tid vil være din egen stil og din personlige smag, der skal diktere, hvad du har lyst til at gå med. Der findes rigtig mange forskellige syn på, hvad der er mode og hvordan man er moderigtigt påklædt – og du skal blot fokusere på dit eget syn på det.