, ,

Værd at vide om den danske vindmøllebranche

Den danske vindmøllebrance

Vindmøllebranchen er på mange måder en lukrativ branche, som flere og flere erhvervsfolk ser muligheder i. I 2017 blev der omsat for intet mindre end 112,5 milliarder kroner i vindmøllebranchen. Dét faktum bør overbevise dig om, at der er tale om en kæmpe branche.

I en tid hvor der tales om grøn energi som aldrig før, mener vi, at det er på sin plads med et blogindlæg om vindmøllebranchen. Interesser du dig for vindmøller og grøn energi? Så vil indholdet på denne side med sikkerhed fange din interesse. Du kan nemlig tilegne dig en masse viden om netop vindmøller.

Benhård konkurrence

Med en årlig omsætning på mere end 100 milliarder kroner, er der ikke noget at sige til, at der opleves intens konkurrence på markedet. Konkurrencen har i årevis været hård, men det er ingen hemmelighed, at den er blevet intensiveret de seneste år. Det er sket i takt med, at mange af branchens virksomheder har konsolideret sig i nye samarbejder.

Danske vindmølleproducenter skal ikke kun konkurrere mod andre danske leverandører. De skal også forholde sig til de mange udenlandske konkurrenter. Det forholder sig ikke desto mindre sådan, at eksporten er stigende. Ergo har de danske virksomheder ikke svært ved at følge med de mange udenlandske spillere.

Flere og flere investerer i vindmøller

Hvad skal man investere i, i 2019?

Et godt bud kunne være vindmøller. Det er trods alt et marked i rivende vækst, hvorfor der er gode muligheder for at lave en god investering. At investere i vindmøller er på mange måder et godt alternativ til en traditionel pensionsopsparing.

Økonomi og investeringer handler normalt kun om kroner og ører. Det er dog ikke tilfældet her. Når du investerer i vindmøller, har du nemlig ikke kun mulighed for at lave et flot afkast. Du kan også glæde dig over, at du investerer i miljøet. Dermed kan du investere med god samvittighed.

I dag sker der jævnligt det, at spekulanter sætter deres lid til vindmølleindustrien i stedet for at handle med aktier eller obligationer. Dét kan du også overveje at gøre, hvis fordele som høj sikkerhed, gode muligheder for et højt afkast og lav lånerente tiltaler dig. Kunne du mon også finde på at investere i grøn energi?

Tal med fordel med en investeringsekspert, inden du tager en beslutning. Vedkommende vil kunne gøre dig klogere på både fordele, ulemper, risici, tidshorisont m.v.

Danskudviklet teknologi er en stor nyhed – Lightning strike protection

Vi slutter denne artikel af med en interessant nyhed omhandlende en danskudviklet teknologi; lightning strike protection.

PolyTech står bag en revolutionerende form for forkantsbeskyttelse, som kan forhindre, at vindmøller bliver udsat for erosion af vingeforkanterne. Mads Kirkegaard, administrerende direktør i PolyTech, har tidligere udtalt sig om teknologien. Han har bl.a. meldt ud, at produktet kan monteres på eksisterende møller under alle vejrforhold. Selve monteringen kan være en anelse kompliceret, hvorfor firmaet bag teknologien tilbyder at uddanne deres kunder i at montere løsningen.

Kilde: www.poly-tech.dk – lightning strike protection systemer

En ting er helt sikker; lightning protection systemer er kommet for at blive. Behovet for disse systemer vil nemlig blive ved med at være der, så længe der opleves hårde klimaforhold rundt omkring i verden. Bliv klogere på løsningen på anviste hjemmeside. PolyTech leverer i øvrigt også systemer til luftfartsbranchen samt gas- og olieindustrien. Det er alt sammen noget, som de har stor succes med.

Styrk dine ansatte via efteruddannelse

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Som arbejdsgiver er du naturligvis godt klar over, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at styrke dine ansatte. Det skyldes nemlig, at det i høj grad er dine ansatte, der får virksomheden til at løbe rundt og derfor er det også særdeles vigtigt, at du sikrer dig, at det er et kompetent felt af mennesker, der sidder med dette ansvar. Det er dog noget, du selv kan være med til at sikre, hvis du hele tiden sørger for, at dine ansatte bliver ved med at uddanne sig.

Med udgangspunkt i ovenstående, så skal der selvfølgelig heller ikke lægges skjul på, at det kan vise sig at være en rigtig god investering, at du vælger at efteruddanne dine ansatte. Der findes rigtig mange måder hvorpå dette kan gøres, hvilket kan tælle alt lige fra kurser og workshops til teambuilding og deslige. Faktum er dog, at det er noget, der bør investeres i, i enhver virksomhed, eftersom det er en investering, der kommer rigtig mange gange igen.

Relevant efteruddannelse er en god investering

Først og fremmest, så skal det naturligvis gøres klart, at der med garanti også vil være nogle af dine ansatte, der selv tager initiativ til at efteruddanne sig – og disse personer bør du naturligvis sørge for at holde rigtig godt fast i, hvilket du blandt andet kan gøre ved at tilbyde, at du gerne vil give dem friheden til at efteruddanne sig, mens du ligeledes også er villig til at lade virksomheden betale for den eller de efteruddannelser, der er tale om.

Det er naturligvis ikke kun den gruppe af ansatte i din virksomhed, der selv tager initiativ til efteruddannelse, der skal have denne mulighed. Des mere, du sikrer dig, at dine ansatte er uddannet, des mere viden har de også, der kan sikre dig, at de kan arbejde på effektiv vis med at drive din forretning frem i verden. Derfor er det bestemt også en rigtig god idé, at du vælger at investere i efteruddannelse til din ansatte, men du skal selvfølgelig sikre dig, at det er relevant.

Der findes mange typer af efteruddannelse

Det skal selvfølgelig gøres klart, at der findes rigtig mange forskellige typer af efteruddannelse på det danske marked. Det gør sig gældende både i forhold til de emner, der undervises i, men ikke nok med det, så skal du naturligvis også være klar over, at der kan undervises på mange forskellige måder, eftersom det er meget forskelligt fra person til person hvordan, de lærer bedst – derfor er der også en del ting, der skal tages stilling til i denne sammenhæng.

Ydermere, så bør du bestemt også forsøge at finde en aftenskole, der tilbyder relevant efteruddannelse til dig og dine ansatte, da det dermed er noget, der kan gøres ved siden af arbejdet. Du kan blandt andet vælge at se mere her, hvor du kan læse om en række af de kurser, workshops og deslige, der udbydes af LOF i den sydlige del af Danmark, hvorfor du med garanti også kan finde relevant efteruddannelse på denne side.

, , , , , ,

Skab en bedre arbejdsplads og få en bedre virksomhed

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Hvis du er virksomhedsejer, ved du, at det gælder om at gøre sin virksomhed så rentabel som mulig – det skal selvfølgelig kunne betale sig, rent økonomisk, at drive en virksomhed. Dog er det økonomiske aspekt ikke det eneste, der er vigtigt for at skabe en succesfuld virksomhed. En succesfuld virksomhed er også en god arbejdsplads. Hvordan arbejdspladsen fungerer, afspejler sig nemlig ofte i produktiviteten og effektiviteten – og derfor gælder det altså for virksomhedsejere om at skabe en så god arbejdsplads som muligt. Det kan være svært at gennemskue, hvordan man skaber en god arbejdsplads, men ofte er det faktisk ganske små ting, der skal til, for at få en god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at skabe en bedre arbejdsplads – både for dig og dine medarbejdere.

Giv dine medarbejdere bedre pauser

Dine medarbejdere skal selvfølgelig have pauser, når de er på arbejde. Det er nødvendigt for, at de kan præstere optimalt, og det er nødvendigt for, at de er glade, når de er på arbejde. Du kan gøre flere ting for, at dine medarbejdere får nogle bedre pauser – først og fremmest kan du give dem gode forhold at holde pause i. En frokoststue, hvor dine medarbejdere kan gå hen i pausen, er et godt bud på, hvordan du kan give dine medarbejdere gode pauseforhold. Det er vigtigt, at dine medarbejdere ikke kommer til at bruge pauserne på at arbejde videre eller tjekke mails ved skrivebordet; en miljøændring er nødvendig for, at dine medarbejdere får nogle gode pauser – der er tiltrængt. Med en frokostordning kan du også forbedre dine medarbejderes pauser. Med en frokostordning slipper dine medarbejdere for at smøre og spise kedelige madpakker. God mad kan skabe glæde hos medarbejderne, ligesom det kan skabe et bedre sammenhold mellem medarbejderne, at de kan samles om frokosten hver dag i pausen. En frokostordning behøver ikke at være dyr – faktisk er mange villige til at noget af frokostordningen foregår med egenbetaling. Få frokostordning her – og gør arbejdsdagen bedre for dine medarbejdere.

Få styr på sikkerheden

Tryghed er essentielt for, at vi mennesker kan fungere optimalt – både på og uden for arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at du får styr på sikkerheden. Med overvågnings- og alarmsystemer kan du skabe en mere sikker arbejdsplads. Således kan dine medarbejdere føle sig trygge, når de går på arbejde – og du kan sove trygt om natten velvidende, at din virksomhed og dine aktiver er i sikkerhed, selvom du ligger trygt i din seng. På www.telesikring.dk kan du læse mere om, hvordan alarmsystemer kan optimere sikkerheden på arbejdspladsen. En sikker arbejdsplads er altså vigtig for dig og dine medarbejdere – Derfor: få styr på sikkerheden.
Du kan gøre mange ting for at skabe en bedre arbejdsplads – men én ting er sikkert: Hvis du skaber en god arbejdsplads, vil dine medarbejdere være mere effektive. Du vil altså opleve, at en bedre arbejdsplads kan gøre din virksomhed mere succesfuld.

, ,

Køb miljøvenligt børnetøj fra MarMar Copenhagen

Miljøvenligt børnetøj fra danske MarMar

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Du er med garanti ikke selv i tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige børnetøjsmærker på det danske marked – mange af dem er af udenlandsk oprindelse, men der er naturligvis også mange, der stammer fra dansk designere og danske normer. I løbet af de seneste par år er der et væld af danske børnetøjsmærker, der har taget markedet med storm og ét af dem er danske MarMar Copenhagen, der – som navnet også antyder – stammer fra København. Det er ét af de mange danske brands, som de danske forældre er blevet umådeligt glade for i løbet af de seneste par år.

Der er selvfølgelig op til flere gode grunde til, at et brand som MarMar Copenhagen (i dagligt tale kaldes det blot for MarMar) er blevet umådeligt populært blandt såvel danske forældre som danske børn. Det er selvfølgelig noget, der i høj grad handler om, at MarMar er blevet kendt for at designe og fremstille klassisk og cool børnetøj, der har et moderne twist. Deres kollektioner byder på beklædning til både piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er enkelt og stilrent i et bevidst nedtonet look, der betyder, at beklædningen fra MarMar kan bruges både til hverdag og til mere formelle og festlige begivenheder. Klik her for at se produkterne.

MarMar byder på miljøvenligt børnetøj

Det er dog ikke kun fordi MarMar Copenhagen byder på unikke designs, der er blevet skabt på baggrund af helt særlige kontraster, hvilket blandt andet tæller både land og by, gammelt og nyt såvel som luksus og praktisk. Det er modsætninger, der mødes og det er lige netop sådanne modsætninger, der er med til at gøre tøjet meget unikt, men samtidig er det også ensbetydende med, at det er tøj, der giver friheden til at bruge det til lige netop dét, man ønsker at bruge det til – det handler også om en helt anden særlig faktor.

MarMar Copenhagen er desuden også kendt for at tænke meget på miljøet i produktionen af tøjet. Det betyder også, at tøjet så vidt muligt er blevet lavet i såkaldte Øko-Tex-certificerede tekstiler, der ikke blot er miljøvenlige, men samtidig er de også med til at fremme komforten i tøjet. Det skal selvfølgelig også nævnes, at tøjet fremstillet så tæt på Europa som muligt, hvilket er med til at minimere transporten fra produktionsfaciliteterne til både lager og kunder. Der er gjort meget for at sikre, at tøjet er blevet både fremstillet og transporteret på miljøvenlig vis for at skåne miljøet.

Tøj til børn i alderen 0 til 14 år

Der skal ikke være nogen tvivl om, at MarMar fremstiller rigtig meget spændende børnetøj, der kan fås til børn i alderen 0 til 14 år. Ydermere, så skal det også nævnes, at MarMar Copenhagen både designer og fremstiller tøj til begge køn, hvilket naturligvis betyder, at alle børn i alderen 0 til 14 år kan finde beklædning fra MarMar, der både appellerer til dem og deres forældre – for MarMar laver tøj, der skaber glæde hos både barnet, der er iført tøjet og dets forældre.