,

Hvad indebærer en god firmafest?

At drive en sund virksomhed handler ikke kun om at generere overskud. Det handler lige så meget om at skabe og bevare et socialt miljø, hvor alle ansatte føler sig værdsatte og godt tilpas. Har dine medarbejdere eller kollegaer det ikke godt socialt, så vil det påvirke din virksomhed negativt før eller siden. En af måderne, hvorpå man kan skabe et bedre socialt miljø er ved at holde firmafester. Firmafester kan holdes i anledning af et kommende jubilæum, en omsætningsrekord eller noget helt tredje. I bund og grund behøves der dog ikke være en særlig anledning.

Der skal ikke spares på musik og underholdning

Hvad er en firmafest uden en masse god musik?
Musik hører til blandt de bedste virkemidler, når opgaven er at få festdeltagere i god stemning. Derfor bør der ikke spares på dette område. I stedet for bare at sætte en tilfældig playliste på, så kan det overvejes at hyre en dygtig dj. Det behøves ikke nødvendigvis at være store stjerner som Martin Jensen eller Morten Breum. Også mindre kendte dj’s vil kunne sætte gang i festen. Du kan hjælpe dj’en med at beslutte, hvad der bør spilles ved at fortælle, hvem deltagerne består af. Det er bl.a. værd at kende til faktorer som køn, aldersgrupper m.v.

Er der brug for en bartender?

Planlægger man en større firmafest, og rækker budgettet til det, så skal man næsten booke en bartender, der kan trylle nogle flotte og velsmagende drinks frem. Professionelle bartendere har som regel alt udstyret i forvejen, men vælger du at hyre en amatør, så skal du påregne ekstraudgifter til barudstyr og bartilbehør. Der er gudskelov mulighed for at købe bartender udstyr til næsten ingen penge online. Klik blot på linket.
Hvad angår drikkevarer, så hellere køb lidt for meget end lidt for lidt. Det er i øvrigt vigtigt at købe lidt til enhver smag – en god blanding af øl, cider, vodka og shots vil derfor være ideelt. Tag også hensyn til dem, der ikke drikker alkohol. Det skal jo gerne være sådan, at alle får en god fest, uanset om man er til alkohol eller ej.

Skal der være et tema?

Holder man flere firmafester om året, og føler man, at festerne bliver lidt ensformige, så bør man tænke ud af boksen. Man kan f.eks. vælge at holde en temafest, hvor temaet superhelte, dyr eller kendisser er i fokus. Så får man i hvert fald tilført et ekstra sjovt element til festen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *