, ,

Køb miljøvenligt børnetøj fra MarMar Copenhagen

Miljøvenligt børnetøj fra danske MarMar

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Du er med garanti ikke selv i tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige børnetøjsmærker på det danske marked – mange af dem er af udenlandsk oprindelse, men der er naturligvis også mange, der stammer fra dansk designere og danske normer. I løbet af de seneste par år er der et væld af danske børnetøjsmærker, der har taget markedet med storm og ét af dem er danske MarMar Copenhagen, der – som navnet også antyder – stammer fra København. Det er ét af de mange danske brands, som de danske forældre er blevet umådeligt glade for i løbet af de seneste par år.

Der er selvfølgelig op til flere gode grunde til, at et brand som MarMar Copenhagen (i dagligt tale kaldes det blot for MarMar) er blevet umådeligt populært blandt såvel danske forældre som danske børn. Det er selvfølgelig noget, der i høj grad handler om, at MarMar er blevet kendt for at designe og fremstille klassisk og cool børnetøj, der har et moderne twist. Deres kollektioner byder på beklædning til både piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er enkelt og stilrent i et bevidst nedtonet look, der betyder, at beklædningen fra MarMar kan bruges både til hverdag og til mere formelle og festlige begivenheder. Klik her for at se produkterne.

MarMar byder på miljøvenligt børnetøj

Det er dog ikke kun fordi MarMar Copenhagen byder på unikke designs, der er blevet skabt på baggrund af helt særlige kontraster, hvilket blandt andet tæller både land og by, gammelt og nyt såvel som luksus og praktisk. Det er modsætninger, der mødes og det er lige netop sådanne modsætninger, der er med til at gøre tøjet meget unikt, men samtidig er det også ensbetydende med, at det er tøj, der giver friheden til at bruge det til lige netop dét, man ønsker at bruge det til – det handler også om en helt anden særlig faktor.

MarMar Copenhagen er desuden også kendt for at tænke meget på miljøet i produktionen af tøjet. Det betyder også, at tøjet så vidt muligt er blevet lavet i såkaldte Øko-Tex-certificerede tekstiler, der ikke blot er miljøvenlige, men samtidig er de også med til at fremme komforten i tøjet. Det skal selvfølgelig også nævnes, at tøjet fremstillet så tæt på Europa som muligt, hvilket er med til at minimere transporten fra produktionsfaciliteterne til både lager og kunder. Der er gjort meget for at sikre, at tøjet er blevet både fremstillet og transporteret på miljøvenlig vis for at skåne miljøet.

Tøj til børn i alderen 0 til 14 år

Der skal ikke være nogen tvivl om, at MarMar fremstiller rigtig meget spændende børnetøj, der kan fås til børn i alderen 0 til 14 år. Ydermere, så skal det også nævnes, at MarMar Copenhagen både designer og fremstiller tøj til begge køn, hvilket naturligvis betyder, at alle børn i alderen 0 til 14 år kan finde beklædning fra MarMar, der både appellerer til dem og deres forældre – for MarMar laver tøj, der skaber glæde hos både barnet, der er iført tøjet og dets forældre.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *