,

Mercedes Benz vinder frem på det danske bilmarked

Fremgang på Mercedes Benz leasing

Mercedes Benz hører til blandt danskernes foretrukne bilmærker – og har gjort det i mange år efterhånden. Det er næppe gået din næse forbi.

Interessen er ikke kun stor blandt private, men også blandt virksomheder, som sætter pris på kompromisløs køreglæde og høj sikkerhed. Faktisk bliver der solgt så mange luksusbiler fra Mercedes Benz, at man nærmest ikke kan rulle ned ad en gade uden at få øje på en bil fra det succesfulde tyske bilmærke.

FDM kunne tidligere på året afsløre, at Mercedes Benz C-klasse var at finde på top 30 listen over danskernes favoritbiler anno 2018. Bilproducenten har dog også enorm succes med nogle af deres øvrige, herunder mindre, bilmodeller. I artiklen skal vi se nærmere på, hvordan året er gået for tyske Mercedes Benz.

Lancering af ny elbil

Mercedes-Benz EQC hører utvivlsomt til blandt årets mest interessante billanceringer.

Der er selvfølgelig tale om den spritnye elbil, som byder på op til 450 km. aktionsradius, imponerende acceleration, opladning på farten og meget mere. Mercedes-Benz EQC er fremtidens bil – i hvert fald ifølge producenten selv.

Skal du have fingrene i den lærenemme, fleksible, driftsikre og rummelige elbil? I så fald kan du godt begynde at glæde dig til sommeren 2019. Omtalte elbil forventes nemlig at lande på det danske marked næste sommer. Du kan læse meget mere om den fremtidssikrede bil på nettet, hvis du er nysgerrig efter at lære mere om dens funktioner, specifikationer og muligheder.

Mercedes er uden tvivl en seriøs konkurrent til Tesla og de mange andre producenter af elbiler. Er du mest til Mercedes eller Tesla? Giv gerne din mening til kende via kommentarfeltet.

En af de mest populære leasingbiler

Mercedes Benz leasing er bestemt ikke noget nyt fænomen. Man har efterhånden kunne lease de tyskproducerede biler i en lang årrække.

Mercedes leasing er nærmest udelukkende blevet mere udbredt med årene. Efterspørgslen har i perioder været så massiv, at danske leasingselskaber har haft mere end svært ved at følge med. Det er især leasingformen flexleasing, som har hittet i 2018.

Ønsker du at lease?

Drømmer du også om at lease en luksusbil fra et af verdens mest eftertragtede mærker? Så skal du sætte dig godt til rette i kontorstolen og nyde det store udvalg af leasingbiler, som du bliver præsenteret for på nettet.

Husk at tage højde for årgang, kilometer, brændstof, udbetaling, depositum, serviceaftale m.v. Især økonomiske faktorer som udbetaling og månedlig leasingydelse er yderst vigtige. Du skal nemlig sikre dig, at du rent faktisk har råd til at lease den givne bil. Forhør dig evt. i banken, hvis du har svært ved at gennemskue, hvad en leasingbil vil komme til at have af betydning for din økonomi.

Bemærk at der ikke kun skal sættes penge af til depositum og ydelse, men også til brændstof, bilforsikring, bilvask og meget mere. Det er dyrere at have bil, end man lige forestiller sig.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *