,

Hvad bliver moden i 2017 for kvinder?

Mode til kvinder i 2017

Moden for kvinder er altid under forandring, så derfor handler det også om at holde et vågent øje, hvis du gerne vil være up-to-date (eller måske endda på forkant) med hensyn til kvindemoden. Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du sagtens kan følge med kvindemoden, selvom du også skal passe din skole eller arbejde, have tid til dine fritidsinteresser og pleje dit sociale liv. Hvis du gerne vil være på forkant med moden for 2017, så kræver det blot, at du læser med i denne artikel, hvor de trends, der kommer til at dominere kvindemoden i 2017 bliver præsenteret.

Knald på farverne

Én af de ting, der for alvor kommer til at definere den kvindelige mode i løbet af 2017 er, at der kommer mere knald på farverne. Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at der i løbet af 2016 har været et særligt fokus på, at et design skal være præget af enten meget neutrale farver eller derimod blot være krydret med enkelte pastelfarver. Det forholder sig dog helt anderledes i 2017, hvor der for alvor kommer til at blive knald på farverne, hvilket blandt andet er noget, der tydeligt har kunnet ses på de mange kollektioner, der allerede er blevet præsenteret på catwalken.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du skal være omstillingsparat, hvis du har en garderobe, der er spækket med sort, gråt og hvidt tøj, som dominerede kvindemoden i løbet af 2016. Heldigvis er der allerede blevet præsenteret et væld af lækre styles fra nogle af de største brands verden over, hvorfor du med garanti også kan finde en række spændende beklædningsgenstande, der kan pryde dit garderobeskab. Uanset om du har intentioner om at deltage i festen eller ej, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at der for alvor kommer til at være knald på farverne – og specielt i sommerperioden.

Et strejf af gul

Én af de farver, der bestemt har været godt gemt væk i løbet af det seneste par år er den gule farve. På trods af, at det er en spændende farve, der kan bruges til at skabe diversitet i stort set ethvert outfit, så er det faktisk en farve, som rigtig mange piger og kvinder har valgt at lade gå i glemmebogen. Det er dog noget, der kommer til at blive lavet om på i løbet af 2017, hvor gul er tilbage på catwalken og det er selvfølgelig også ensbetydende med, at gul er én af de farver, du kommer til at opleve rigtig meget blandt de mange spændende kollektioner – og dermed også i gadebilledet.

Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at gul kan findes i rigtig mange variationer og i rigtig mange forskellige toner, hvilket bestemt også er blevet bevist på catwalken, hvor farveskalaen indtil videre har varieret lige fra den pastelagtige gule til den mere karryfarvede gule. Derfor vil du med garanti også kunne finde frem til én eller flere styles, der er lige noget for dig, uanset om du foretrækker en neutral og pastelagtig gul, der ikke er nær så fremtrædende som det f.eks. vil være tilfældet, hvis du i stedet vælger en kraftigere gul som kunne være en karryagtig kontrast.

Husk på, at din egen stil altid er den vigtigste

Hver eneste år skabes der ny kvindemode, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det til hver en tid vil være din egen stil og din personlige smag, der skal diktere, hvad du har lyst til at gå med. Der findes rigtig mange forskellige syn på, hvad der er mode og hvordan man er moderigtigt påklædt – og du skal blot fokusere på dit eget syn på det.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *