,

Sådan kan du få tiden til at gå på vej til dit møde

Sådan finder ud underholdning på vej til dit møde

Hvis du skal til et møde, men ikke kører i bil, så kan du lige så godt få tiden til at gå, mens du sidder i en bus, et tog eller lignende. Hvis du skal køre en lang tur med en bus eller et tog, så kan det nemt blive kedeligt. Du kan også lige godt udnytte den tid, du har under transport, så du ikke blot sidder og stirrer ud i luften.
Hvis du ikke ved hvordan du skal få tiden til at gå på vej til dit møde, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en række gode forslag til netop dette. Derfor vil der også være ét eller flere af de forslag, du finder herunder, som vil falde i din smag. Derfor er det også en god idé at læse med herunder.

1. Du kan svare på dine mails

Langt de fleste kender til at have en indbakke, der er fyldt med mails, der skal besvares. Er det også noget, du kender til, så kan du bruge din tid i bus eller tog på at få svaret på nogle af dine mails. Det kan du enten gøre via en bærbar PC eller din mobil. Du vil have det rigtig godt med dig selv, hvis du får svaret nogle mails.

2. Du kan lave andet arbejde

Har du ikke nogen mails, der skal besvares, så har du med garanti noget andet arbejde, du kan give dig i kast med. Hvis du er på vej til møde, så er det sandsynligvis også midt på din arbejdsdag. Derfor skal du sørge for at være så effektiv som muligt. Det kan du blandt andet ved at gøre under transport på vej til dine møder.

3. Du kan lytte til en lydbog

Hvis du ikke har lyst til at arbejde, men gerne blot vil have en lille pause, så kan du vælge at lytte til en god lydbog. Det kræver blot at du har din mobil og et headset med. Dine lydbøger kan du med fordel finde på en app som Mofibo. Her kan du streame mange tusinde lydbøger, hvorfor det altså er rigtig nemt for dig.

4. Du kan læse lidt nyheder

Det er altid en god idé at læse nyheder. Det er ikke blot med til at sikre, at du kan få din tid til at gå, hvis du er på vej til et møde. Det er også med til at sikre, at du er opdateret på hvad der sker rundt i verden. Det er meget normalt, at der er lidt neutral snak inden et møde, og så er det godt at kende til de seneste nyheder.

5. Du kan vælge at spille et spil

Hvis du gerne vil spille, så har du også rig mulighed for dette. Du kan spille alt fra Angry Birds til spillemaskine hos Mr Green. Det sidste er dog ikke noget, der direkte kan anbefales, da du kan ende med at tabe penge. Det er derfor meget vigtigt, at det er noget, der sker med stor varsomhed.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *