,

Stigende interesse for usynlig tandretning

Stigende interesse for usynlig tandretning

Der opleves på nuværende tidspunkt en stigende interesse for såkaldt usynlig tandretning herhjemme. Den nye tendens skal muliggøre tandretning for voksne, der ikke ønsker at få implementeret en klassisk togskinne i munden. Dette skal nu ske via en mere eller mindre usynlig skinne, som vil få tænderne til at rette sig, uden at det tiltrækker unødig opmærksomhed.

Der er i dag en tendens til, at vi som mennesker skal kunne leve op til folkets fortolkning af det perfekte smil. Mange voksne mennesker lider et knæk i selvtilliden, når tankerne falder på de skæve tænder, hvorfor tilbuddet om en usynlig bøjle er populært hos mange.

Tandlægerne på Østerbro er nogle af de ledende på området, og da der de seneste år har været en stigende interesse for tandretning med Invisalign, så er der truffet beslutning om at åbne klinikuniverset BetterSmile, som skal være med til at gøre tandretning mere udbredt.

Tandlægebranchen er i udvikling

Ligesom det er tilfældet med langt de fleste andre brancher, så befinder tandlægebranchen sig også i en rivende udvikling. I dag er det muligt at få foretaget alt fra rodbehandlinger til blegning af tænder.

Behovene hos klienterne har ændret sig markant. Der foretages nemlig flere og flere behandlinger, som kommer af et ønske om et flottere udseende og bedre selvtillid. Det perfekte smil kan i dag blive en realitet ved hjælp af en usynlig bøjle, og hos mange tandlæger reklameres der med, at hvide tænder kan opnås via ganske få behandlinger. Det har aldrig været nemmere at opnå det perfekte smil. Er du klar til at gøre din drøm om et beundringsværdigt smil til virkelighed?

Mulighederne hos landets tandlæger synes uendelige

Vi er som folkefærd desværre ikke ret flittige med at passe på vores tænder. Især farven på vores tænder påvirkes i høj grad af de ting, som vi propper i munden. Kaffe, søde sager og cola er eksempelvis med til at skade tænderne og deres udseende. Selvom de fleste af os ved det, så er det ikke noget, som der bliver tænkt over i dagligdagen. Det er ærgerligt, at vi ikke lægger mere energi i det, da den mangelfulde tandbehandling ofte fører til brune tænder m.v.

Tandblegning er alt andet lige blevet et ganske udbredt fænomen. Både private handelsvirksomheder og tandlæger sælger løsninger, der menes at kunne blege tenderne. Husk dog at være opmærksom på den påvirkning, som tandblegningen har på emaljen. Ikke alle løsninger er lige gode.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *