, ,

Værd at vide om den danske vindmøllebranche

Den danske vindmøllebrance

Vindmøllebranchen er på mange måder en lukrativ branche, som flere og flere erhvervsfolk ser muligheder i. I 2017 blev der omsat for intet mindre end 112,5 milliarder kroner i vindmøllebranchen. Dét faktum bør overbevise dig om, at der er tale om en kæmpe branche.

I en tid hvor der tales om grøn energi som aldrig før, mener vi, at det er på sin plads med et blogindlæg om vindmøllebranchen. Interesser du dig for vindmøller og grøn energi? Så vil indholdet på denne side med sikkerhed fange din interesse. Du kan nemlig tilegne dig en masse viden om netop vindmøller.

Benhård konkurrence

Med en årlig omsætning på mere end 100 milliarder kroner, er der ikke noget at sige til, at der opleves intens konkurrence på markedet. Konkurrencen har i årevis været hård, men det er ingen hemmelighed, at den er blevet intensiveret de seneste år. Det er sket i takt med, at mange af branchens virksomheder har konsolideret sig i nye samarbejder.

Danske vindmølleproducenter skal ikke kun konkurrere mod andre danske leverandører. De skal også forholde sig til de mange udenlandske konkurrenter. Det forholder sig ikke desto mindre sådan, at eksporten er stigende. Ergo har de danske virksomheder ikke svært ved at følge med de mange udenlandske spillere.

Flere og flere investerer i vindmøller

Hvad skal man investere i, i 2019?

Et godt bud kunne være vindmøller. Det er trods alt et marked i rivende vækst, hvorfor der er gode muligheder for at lave en god investering. At investere i vindmøller er på mange måder et godt alternativ til en traditionel pensionsopsparing.

Økonomi og investeringer handler normalt kun om kroner og ører. Det er dog ikke tilfældet her. Når du investerer i vindmøller, har du nemlig ikke kun mulighed for at lave et flot afkast. Du kan også glæde dig over, at du investerer i miljøet. Dermed kan du investere med god samvittighed.

I dag sker der jævnligt det, at spekulanter sætter deres lid til vindmølleindustrien i stedet for at handle med aktier eller obligationer. Dét kan du også overveje at gøre, hvis fordele som høj sikkerhed, gode muligheder for et højt afkast og lav lånerente tiltaler dig. Kunne du mon også finde på at investere i grøn energi?

Tal med fordel med en investeringsekspert, inden du tager en beslutning. Vedkommende vil kunne gøre dig klogere på både fordele, ulemper, risici, tidshorisont m.v.

Danskudviklet teknologi er en stor nyhed – Lightning strike protection

Vi slutter denne artikel af med en interessant nyhed omhandlende en danskudviklet teknologi; lightning strike protection.

PolyTech står bag en revolutionerende form for forkantsbeskyttelse, som kan forhindre, at vindmøller bliver udsat for erosion af vingeforkanterne. Mads Kirkegaard, administrerende direktør i PolyTech, har tidligere udtalt sig om teknologien. Han har bl.a. meldt ud, at produktet kan monteres på eksisterende møller under alle vejrforhold. Selve monteringen kan være en anelse kompliceret, hvorfor firmaet bag teknologien tilbyder at uddanne deres kunder i at montere løsningen.

Kilde: www.poly-tech.dk – lightning strike protection systemer

En ting er helt sikker; lightning protection systemer er kommet for at blive. Behovet for disse systemer vil nemlig blive ved med at være der, så længe der opleves hårde klimaforhold rundt omkring i verden. Bliv klogere på løsningen på anviste hjemmeside. PolyTech leverer i øvrigt også systemer til luftfartsbranchen samt gas- og olieindustrien. Det er alt sammen noget, som de har stor succes med.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *