Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med den nævnte hjemmeside(r) i artiklen.

Det er en realitet, at glade og tilfredse medarbejdere er mere motiverede og kreative, hvorfor det er ideelt at arbejde med arbejdsglæde. Du vil som arbejdsgiver være ansvarlig for at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, så de føler sig godt tilpas.

Find et større og bedre kontor

Det er de færreste medarbejdere, der trives på et lille og indelukket kontor, hvor der ikke er nok albueplads og luft. Selvom det ikke udelukkende handler om at finde det største og bedste kontor, så er det vigtigt, at kontoret er et rart sted at være.

Der er rigtigt mange ting, du skal tage hensyn til, når du skal finde det helt rigtige kontor. Du skal først og fremmest være opmærksom på demografien, da det ikke er sikkert, at dine medarbejdere vil blive begejstrede for øget transporttid.

Areal, pris, service og opsigelsesvilkår er ligeledes noget, du skal have fokus på, når du går på jagt efter et nyt kontor. Du kan se denne erhvervsmægler, hvis du gerne vil finde det perfekte kontor til dig og dine medarbejdere.

Forkæl og beløn dine medarbejdere

Forkælelse og belønninger er to sikre vindere, når det handler om at gøre sine medarbejdere glade og motiverede. Det er vigtigt, at man husker at fejre sejre – store som små. Hvis du vil holde fast i dine dygtigste medarbejdere, så skal du rose og anerkende dem for deres indsats.

Du kan forkæle og belønne dine medarbejdere på mange forskellige måder. Du kan f.eks. købe symbolske gaver bestående af chokolade, biografture eller noget helt tredje. Det er tanken, der tæller, hvorfor gavens værdi ikke er afgørende.

Gør det nemmere at registrere udlæg

Hvis dine medarbejdere ofte er på farten, så skal du gøre det nemt at registrere diverse udlæg. Rejseafregning kan være meget uoverskueligt og tidskrævende, hvis man ikke har adgang til et brugervenligt system.

Du kan gøre det hele nemmere for både dig selv og dine medarbejdere med et rejseafregningssystem. Systemet giver mulighed for at registrere medarbejderudlæg uanset tid og sted. Således skal du ikke længere irritere dig over krøllede kvitteringer. Hvis det lyder som sød musik i dine ører, så læs mere om rejseafregning med ibistic.

Hav fokus på det sociale

Det er svært at skabe arbejdsglæde, hvis medarbejderne ikke fungerer sammen i sociale sammenhænge. Der er ingen, der siger, at man skal være bedste venner med ens kollegaer, men det vil ikke desto mindre være en fordel, hvis man har det godt sammen.

Du skal som arbejdsgiver have fokus på det sociale, så du kan skabe en arbejdsplads, hvor alle kan samarbejde på kryds og tværs. Nedenfor får du en række konkrete tips til at fremme det sociale på en arbejdsplads:

  • Arrangér fredagsbar en gang om måneden
  • Arrangér ryste-sammen-ture (teambuilding)
  • Arrangér middage og weekendophold
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *