,

Sådan planlægger du din kommende butiksåbning

Få billig emballage til din butik

Det er altid spændende at skulle slå dørene op for ens nye butik efter mange måneders hårdt arbejde. Er du den heldige ejer af en skøn butik, så kender du med garanti følelsen af at byde nye kunder velkomne på den første åbningsdag. Hvis du er en af dem, der på nuværende tidspunkt sidder midt i et stort planlægningsarbejde omkring åbningen af din nye butik, så kan dette skriv med garanti give dig en masse god inspiration.

Tag højde for de praktiske faktorer

Når man åbner en ny butik for første gang, så skal alle elementerne helst være på plads. Dette kan for eksempel være alt fra indretningen af butikslokalet til poserne, som kunderne får deres nyindkøbte varer ned i.

Når du skal indrette dit helt eget butikslokale, så husk altid på, at du må være tro mod den type af varer, som du sælger. Er dette for eksempel kunsthåndværk, så sørg for, at indretningen er præget af din helt egen personlige stil inden for det givne håndværk. Sælger du derimod tøj, så er det vigtigt, at indretningen giver et godt førstehåndsindtryk af, hvilken stil du prøver at sælge dine kunder. Tager vi et andet praktisk eksempel; nemlig poserne, som kunderne skal bære deres varer i, så gør det ikke noget, at du har tænkt lidt over, hvilket signal disse poser skal sende. Det lyder som en fjollet detalje, men du skal huske på, at når kunderne går fra din butik med denne pose, så skal den gerne udtrykke, hvilken butik den kommer fra. Hvis du har brug for inspiration til, hvilken type pose du kan tilbyde dine kunder, så kan du se stort udvalg af emballage ved at følge linket.

Forkæl dine første kunder

På selve åbningsdagen kan du lade dine første kunder vide, at det er en særlig dag. Dette kan du gøre ved at tilbyde et glas dejlige bobler og / eller måske sætte nogle snacks i form af chokolade og nødder frem. Denne gestus lader kunderne vide, at du er seriøs omkring denne butik og værdsætter deres interesse for din butik.

Hvis du vil sørge for, at dine familiemedlemmer og venner får lov at se butikken før alle andre, så kan du også overveje at arrangere en særlig åbningsfest for dem. Dette kunne for eksempel være i ugen op til den officielle åbningsdag. Til denne særlige åbningsfest for familie og venner kan du servere små appetitvækkere og et glas dejlige bobler, så I alle kan fejre denne særlige begivenhed.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *