,

Værd at vide om data recovery

Værd at vide om data recovery

Ejer du en computer, hvori der sidder en harddisk, så vil du kunne drage fordel af at vide, hvad data recovery er, og hvordan metoden kan komme dig til gode, når uheldet er ude. Data recovery er ikke et nyt fænomen, men vi er af den opfattelse, af danskerne mangler viden på området, hvorfor vi har sat os for at udarbejde en kort guide om emnet. Denne guide er vi så småt ved at tage hul på.

Hvad er data recovery?

Data recovery er en meget udbredt metode til at gendanne tabt data fra en computers harddisk. Denne metode har eksisteret i adskillige år, men har først inden for det seneste årti fundet vej til danskernes bevidsthed. Det er dog fortsat ikke alle, som er klar over, at data recovery kan være deres redning, når de får slettet vigtige filer grundet en systemfejl, mekanisk fejl m.v.

Er din harddisk beskadiget, eller udviser den på andre områder tegn på defekt, så bør du søge hjælp til at genskabe de ødelagte filer. Det er svært, men ikke umuligt at genskabe tabt data, hvis man besidder den rette know-how og erfaring på området. Inden du opgiver at få genskabt dine værdifulde filer, bør du derfor alliere dig med en fagmand.

Hvilke data kan genskabes?

Som udgangspunkt kan alle data, uanset type, reddes. Der er dog ingen regler uden undtagelser, hvorfor man ikke kan tage det som en selvfølge, at man kan genskabe de mistede data, hvad enten det drejer sig om billeder, videoer, dokumenter eller noget helt fjerde. Det er muligt at løse de fleste fejl og problemer, så hvorfor ikke aflevere din enhed hos en reparatør og håbe på det bedste? Du har ikke så meget at miste.

Hvem gør sig i data recovery?

Selvom vi danskere generelt er blevet bedre til at passe på vores data, så sker der desværre af og til det, at værdifuld data forsvinder. Det er selvsagt meget frustrerende. Situationen bliver dog bestemt ikke mindre kaotisk, hvis man ikke har gjort sig den ulejlighed at tage en backup. Det er nemt at være bagklog, men det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at tage backups af vigtige filer.

GladTeknik er en af de virksomheder, som gør sig i data recovery. Det er vel at bemærke noget, som de har gjort i mange år, hvilket har gjort dem til eksperter på området. Denne virksomhed og deres dygtige medarbejdere kan lave datagendannelse på stort set alle harddiske. Tøv derfor ikke med at kontakte dem.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *