Skal lagerbygningen rives ned? Sådan planlægges det

Skal du nedrive en bygning?

Hvis din virksomhed har en større lagerbygning, der trænger til at blive udskiftet med en ny, så kan I overveje, om bygningen skal rives ned, så der kan blive plads til en ny og moderne en af slagsen. Såfremt din virksomhed har planer om at rive en lagerbygning ned, så er der mange praktiske ting, der skal tages stilling til. Dette inkluderer blandt andet risikoen for, at væggene i lagerbygningen indeholder skadelige kemikalier, samt hvordan den nye lagerbygning skal placeres i forhold til den nedrevne. Det er ikke en dans på røde roser at rive en lagerbygning ned.

Hvordan indleder man en nedrivning?

Før en nedrivning af en bygning kan finde sted, er man nødt til at vide sig sikker på, at der ikke forefindes skadelige kemikalier og materialer i bygningen, der skal rives ned. Her må man forberede sig på en længere undersøgelse af murværket i bygningen, idet det kræver forskellige undersøgelser og dertilhørende svartider for at finde ud af, hvorledes nedrivningsarbejdet kan fortsætte. Er der for eksempel farlige kemikalier i bygningen, der skal rives ned, så må man sikre sig, at nedrivningsteamet bærer masker og dermed beskytter sig selv mod de skadelige kemikalier, der kan fylde luften omkring den nedrevne bygning.

Er nedbrydning af bygninger et miljøvenligt valg?

Svaret til dette spørgsmål er typisk ja – hvis arbejdet vel at bemærke gøres rigtigt. Når selve nedbrydningen har fundet sted, så er næste skridt at sortere alt det affald, der er kommet ud af processen. Her skal man endnu en gang være forberedt på, at det kan tage tid at få sorteret affald og murrester fra en hel bygning. Det er dog nødvendigt, hvis arbejdet skal gøres rigtigt, og hvis man samtidig skal have miljøet in mente.

Hvis du kunne tænke dig at vide endnu mere om, hvorledes en bygning kan rives ned uden at skade de omkringliggende omgivelser, så læs mere om nedbrydning her. Her finder du al den information, du har brug for, når du skal tage en beslutning om, hvorvidt virksomhedens lagerbygning skal rives ned eller ej.

Derfor er nedrivning af en bygning en god idé

Hvorfor netop din virksomhed skal overveje at rive jeres lagerbygning ned for at bygge en ny op, vil vi i dette afsnit sætte fokus på. Det forholder sig nemlig således, at mange ældre virksomheders lagerbygninger har et højt indhold af skadelige kemikalier og er bygget op af dårlige materialer. Derfor kan det være en god idé at bygge en ny lagerbygning op for at undgå fremtidige skader på bygningen. Gør din virksomhed derfor brug af en ældre lagerbygning, så er vores anbefaling herfra, at I overvejer en eventuel nedrivning af denne bygning.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Hvis du være med i samtalen?
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *